Julebord

Bestill julebord hos oss i november frem til 16. desember. 

Vi holder åpen for bestilling av jule bord fra kl 18:00 på følgende datoer:

Fredager 3/11, 10/11,17/11,24/11,1/12,8/12 og 15/12

Ved ønske om tilstelning på lørdager i samme periode så kom med ønske så skal vi se hva vi får til. Vi dekker til inne i produksjonshallen med langbord.
Guidet omvising med fokus på bryggeriets historie og utvikling, og særlig bryggeprosess, råvarer og smaksutvikling.

Prisen på de forskjellige menyen inkluderer omvisningen og smaking av 5 typer øl. For de som ikke kan drikke alkohol så gi beskjed på forhånd hva dere foretrekker av alternativ drikke.

 

NB! Vi må ha bestillingen senest 2 dager i forveien med antall personer som kommer.

Grupper må bestille samme meny! Minimum 4 personer på en gruppe.

Prisliste 2017 Julemeny

Julemeny 1 Pris 900,- pr. pers.

Juletallerken med:

2 ribbe, 2 grove medisterkaker, 2 julepølse

Rødkål, surkål, tyttebær, saus og poteter

Karamellpudding med fløtekaramellsaus

Julemeny 2 Pris 900,- pr. pers.

Pinnekjøtt med stappe, sky og poteter

Karamellpudding med fløtekaramellsaus

Juletapas Pris 750 pr. pers.

Akevitt og ølgravet ørret

Ølstekt ribbe med baconristet savoykål

Sweet and sour marinert juleskinke

Marinert gruveost fra Eiker

Fatman kake med tørket fiken

Annet Alternativ Pris 800 pr. pers.

Spekemat buffet

med flatbrød, eggerøre og potetsalat.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *